Baile sunt adesea una dintre cele mai dificile zone din casa de curatat, iar utilizarea aparatelor de curatenie potrivite poate face aceasta sarcina mult mai usoara si mai eficienta. Aspiratoarele Kärcher au fiecare propriile sale caracteristici si beneficia pentru o curatenie eficienta.

Aparate de curatenie Kärcher. Eficienta si usurinta

Dintre aparatele de curatenie care vor face baia sa straluceasca se numara:

Masina de curatat cu abur – Masinile de curatat cu abur sunt excelente pentru a face curatenie in baie, deoarece aburul ajuta la indepartarea murdariei si a bacteriilor fara a fi nevoie de produse chimice agresive. Acestea pot fi utilizate pe o varietate de suprafete, inclusiv pe gresie, faianta si sticla. De asemenea, masinile de curatat cu abur pot fi utilizate si pentru curatarea altor zone din casa.

Iar in acest capitol, Karcher exceleaza. Varietatea de aparate cu abur din showroom-ul nostru te va impresiona.

Spre exemplu aparatul de curatat cu abur SC 2 easyfix ofera posibilitatea de a regla puterea aburului.

In plus ofera o depozitare practica a accesoriilor.

Aparate Karcher - karcher oltenia

Perie electrica – O perie electrica este un alt aparat excelent de curatat baia. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate pe suprafete dure, precum chiuvetele si cazile, si au perii puternici care indeparteaza murdaria si depunerile de calcar. Multe perii electrice au si un sistem de aspirare pentru a colecta murdaria si praful pe masura ce curata.

Aspirator de mana – Aspiratoarele de mana sunt ideale pentru curatarea suprafetelor mici, cum ar fi chiuvetele, toaletele si robinetele. Acestea sunt, de asemenea, utile pentru a aspira apa de pe podea dupa ce ati spalat-o. Aspiratoarele de mana pot fi cu fir sau fara fir, iar cele fara fir sunt mai usoare si mai portabile.

VC 7 Cordless YourMax, ofera curatenie profesionala cu sistem d filtrare fara sac si un sensor de praf innovator.

Exista o varietate de aparate de curatenie disponibile pentru a eficientiza curatarea baii, fiecare cu propriile sale caracteristici si beneficii.

Masinile de curatat cu abur, perii electrice, aspiratoarele de mana si pulverizatoarele cu abur sunt doar cateva dintre cele mai bune aparate de curatat baia disponibile pe piata. Alegerea depinde de preferintele si nevoile individuale ale fiecarei persoane.

Tipsuri pentru o curatenie eficienta

Perdelele de dus din material sistetic, vinil sau bumbac pot fi curatate spalandu-le la masina de spalat rufe.

Dupa spalare nu e nevoie sa le usuci intr-un loc special.

Urmele de sapun ramase se pot inlatura foarte usor cu ajutorul unei solutii de curatare acide.

Karcher-Oltenia este la indemana pentru a curate nu doar baia dar toata casa. Incearca-le si tu.