Daca esti in cautarea unui aparat care sa curete si sa igienizeze, un aparat cu aburi este cel mai potrivit pentru tine.

Un aparat cu aburi iti simplifica munca si este o solutie practica si eficienta pentru curatarea atat a murdariei de suprafata cat si a cele persistente.

Aparatele de curatenie marca Kärcher asigura curatenia in profunzime a intregii gospodarii. Datorita performantelor superioare, aburul elimina pana la 00,99% din bacterii si asigura un stil de viata igienic si sanatos.

Fie ca este vorba de baie, bucatarie sau chiar de calcat rufe, un aparat cu aburi foloseste puterea aburului la maxim, avand rezultate imediate si convingatoare.

Tipuri de aparate de curatat cu aburi

Daca esti gata sa cumperi un aparat de curatat cu aburi, trebuie sa ai in vedere cateva specificatii:

Aparatele de curatat cu aburi sunt prevazute cu un recipient unde va fi adaugata apa. Majoritatea recipientelor au o capacitate de pana la 0,5 litri, ceea ce inseamna ca vor fi suficientente pentru a curata o suprafata de maxim 40mp.

In functie de spatiul locuintei si de zonele care trebuie curatate vei alege volumul potrivit pentru nevoile tale. Stim ca atunci cand esti in toiul curateniei nu vrei sa umpli rezervorul din jumatate in jumatate de ora, de aceea daca stii ca ai un spatiu foarte mare este bine sa te orientezi catre un aparat cu un rezervor de mari dimensiuni.

aparat cu aburi - karcher

Functii si accesori pentru un aparat cu aburi. Ce trebuie sa stii

Un aparat cu aburi trebuie sa dispuna mai intai de toate de functia de aspirare care sa permita strangerea reziduurilor iar mai apoi curatarea zonei.

Functia de reglare a aburului este deopotriva, foarte importanta pentru a putea adapta jetul de aburi in functie de suprafata pe care o cureti.

Daca te confrunti cu murdarie mai persistenta cum ar petele de pe suprafata plitei sau de pe faianta, atunci ar fi indicat sa setezi puterea aburului pentru a fi mai puternic. Insa daca cureti suprafete mai delicate precum parchetul, care sa nu aiba nevoie de o curatare in profunzime este bine sa setezi puterea aburului la un nivel mai mic, astfel incat acesta sa nu aiba de suferit.

Pentru ca intotdeauna este mai bine sa ai la indemana o serie de accesori care sa te ajute in procesul de curatenie si sa iti simplifice munca, aparatele Kärcher dispun de accesorii special concepute pentru acest lucru.

Dintre produsele care vin la pachet cu duze de curatare si perii se numara aparatul SC 4 EasyFix IRON, aparatul SC 4 DELUXE EasyFix IRON, aparatul SG 4/4 si multe altele.

Suprafete care pot fi curatate cu ajutorul unui aparat cu aburi

Pentru a te asigura ca investitia este una care conteaza, trebuie sa ai in vedere ce suprafete poti curata cu ajutorul unui aparat cu aburi. Un astfel de aparat poate fi folosit fara probleme pe suprafata gresiei, a faiantei, a parchetului sau chiar pe materialele textile.

De asemenea, poate fi folosit si pentru geamuri, pentru curatarea baii, plitei sau chiar pentru tapiteria masinii. Depinde foarte mult si de functiile si accesoriile aparatului.

aparat cu aburi-karcher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipuri de aparate cu abur

La Kärcher gasesti diverse modele care te pot ajuta sa cureti si sa igieniziezi intreaga casa. Din gama noastra variata de aparate cu aburi putem enumera mopuri cu aburi extrem de eficienti pe suprafetele dure, aspiratoare cu abur care indeparateaza chiar si cele mai dure pete.

De asemenea avem si foarte multe alte modele concepute pentru a te ajuta sa faci curatenie cu drag si pentru a-ti oferi un trai lipsit de bacterii deoarece folosesti puterea aburului si nu substante chimice.

In magazinul Kärcher-Oltenia gasesti tot ceea ce vrei, de la aparate de curatenie cu aburi, aparate de curatat ferestrele, inclusive accesorii si detergent pentru facilitatrea curateniei.