Despre noi

Pro Land Oil este o companie care distribuie si comercializeaza o gama variata de produse. Fie ca vorbim despre combustibil, rezervoare pentru acesta, produse profesionale de curatenie sau chiar rulmenti si accesorii, toate acestea se pot gasi in locatiile noastre.

Activitatea noastra a inceput in anul 2015, iar de atunci am reusit sa lucram cu diferiti colaboratori de top, oferind astfel clientilor nostri produse de calitate.

Cu un portofoliu de peste 540 de clienti din diferite domenii, precum agricultura, transporturi, constructii sau revanzatori, Pro Land Oil ofera seriozitate si profesionalism.

Echipa de vanzari a companiei este formata din personal cu experienta in domeniu. Fiecare persoana este dedicata si motivata sa vina in intampinarea oricaror nevoi ale clientilor nostrii cu solutii complete si pertinente.

ADN-ul nostru

De-a lungul celor 6 ani de activitate, echipa noastra a fost ghidata de profesionalism si dedicare, reusind astfel sa mentinem compania la un nivel inalt.

Misiune

Misiunea Pro Land Oil este distribuirea si comercializarea unor produse premium. Prin colaborarea cu producatori de top, precum Rompetrol, Karcher, Timken, oferim clientilor nostri calitate in fiecare domeniu.

Valori

  • Promptitudinea, astfel preluam in timp util comenzile si solicitarile clientilor din mai multe judete.

  • Rapiditatea, datorita careia livram comanda in maxim 48 de ore din momentul primirii acesteia.

  • Flexibilitatea, deoarece suntem singura companie de pe piata care poate livra si 1000L.

Viziune

Pentru viitorul apropiat, ceea ce ne dorim este sa ajungem la cat mai multe locatii deschise. Prin intermediul acestei actiuni vom reusi sa oferim serviciile si produsele noastre cat mai multor clienti, iar misiunea Pro Land Oil va fi dusa mai departe, alaturi de parteneri premium care ne ajuta sa mentinem profesionalismul!

De ce sa lucrezi cu noi?

Istoric

2015

Pro Land Oil si-a initiat activitatea. Am inceput astfel livrarea de combustibil in martie 2015, cu ajutorul unei cisterne de 11.000L, alaturi de o echipa de 3 agenti de vanzari. De asemenea, am semnat parteneriatul cu firma Italiana Di Camillo, dedicat transportatii si depozitarii carburantilor.

2016

In acest an am achizitionat inca 3 cisterne, cu o capacitate totala de 70.000L. Pana la finalul anului aveam in custodie peste 240 de rezervoare de incinta, la clientii din cele 4 judete acoperite, Dolj, Olt, Gorj, Mehedinti.

2019

Am inceput parteneriatul cu OMV – Petrom, pentru a distribui, in continuare, produse de calitate superioara clientilor nostri.

2021

Am devenit partener oficial Karcher, lider mondial al produselor profesionale de curatenie, devenind distribuitori in Oltenia al acestor produse profesionale.

Pe langa asta, am inceput o noua colaborare pentru distributia in zona Olteniei a rulmentilor si accesoriilor Timken, acesta fiind un producator de top in domeniu.

Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Te-ai hotarat sa faci parte din echipa Pro Land Oil?

Daca esti o persoana care isi duce la final toate sarcinile, daca ai un spirit de echipa dezvoltat si esti o persoana proactiva, te rugam sa ne trimiti CV-ul.

Abia asteptam sa il vizualizam!

Contacteaza-ne