Despre Timken

Compania Timken este un lider industrial global, cu un portofoliu in crestere de rulmenti si marci de produse pentru transmisii de putere.
Rulmentii proiectati de Timken ofera o gama larga de dimensiuni, elemente rulante si modele propri, oferind cea mai puternica performanta, consistenta si fiabilitate.

Timken colaboreaza cu parteneri de pe piete diversificate, care se intind pe glob. De la parcurile eoliene din Marea Nordului, pana la vagoanele de marfa care traverseaza Sahara, dau viata cunostintelor si inovatiei, oferind adevaratul avantaj pe piata.

Totodata, colaboreaza cu NASA pentru a explora misterele lui Marte. Acestia lucreaza impreuna cu societati de energie regenerabila, pentru a alimenta unele dintre cele mai mari turbine eoliene din lume. Ajuta inginerii sa imbunatateasca transportul global, inclusiv forarea celui mai lung tunel feroviar din lume.

De ce sa lucrezi cu noi?

Prin produsele pe care le oferim, deservim un mix complex din sectorul de piata final.

Aerospatial

Agricultura

Carburanti fosili

Constructii

Energie regenerabila

Industria alimentara

Industria metalurgica

Minerit

Piata auto

Transport feroviar

Transport maritim

Transport rutier

Rulmenti cu bile

Rulmentii cu bile Timken asigura performante fiabile intr-o gama larga de aplicatii si conditii. Cu piste super-finisate si geometrii controlate, designul nostru premium ajuta la asigurarea unei calitati consistente. Portofoliul nostru include rulmenti cu bile standard, cu sectiune subtire, inguste, largi si miniaturale si extra-mici, care se intind de la 3 mm la 400 mm. Linia extinsa de produse include o oferta completa de combinatii deschise, scuturi, sigilii si inele de fixare.

Rulmenti Seria U

Linia Timken de unitati de rulmenti cu bile din seria U standard si rezistenta include blocarea surubului setat (UC 200 si UC 300), gulerul de blocare excentric (UEL 200) si orificiul conic pentru utilizare cu seria de blocare a mansonului adaptorului (UK 200) si ofera fiabilitate Produse Timken disponibile pentru cele mai populare aplicatii.

Unitati adapostite cu rulmenti cu bile rezistente la coroziune Timken

Unitatile cu rulmenti cu bile rezistente la coroziune si lubrifiantul alimentar contribuie la cresterea sigurantei alimentelor si a timpului de functionare a productiei, cu o fiabilitate imbunatatita si protejeaza impotriva coroziunii. Timken ofera o varietate de contaminanti umezi si uscati, imbunatateste dramatic durata de viata a rulmentilor.

Rulmenti cu role conice

Rulmentii cu role conice cu un singur rand sunt cele mai de baza si utilizate pe scara larga, constand dintr-un ansamblu conic si o ceasca. Timken a brevetat primul in 1898 si ofera astazi cea mai larga varietate din lume in dimensiuni de inch si metrice.

Ai nevoie de aceste produse?

Noi te putem ajuta! Contacteaza-ne!

Contact
0731 343 500