Bun venit pe website-ul nostru!

Noi suntem ProLandOil, o companie romaneasca ce comercializeaza si distribuie o gama variata de produse.

Din 2015, activitatea companiei s-a bazat pe inovatie, dedicare si profesionalism, astfel ca, alaturi de echipa noastra am reusit sa oferim solutii si sfaturi tuturor clientilor care au apelat la serviciile ProLandOil. Informatii sustenabile, benefice atat mediului inconjurator cat si autovehiculelor sau utilajelor clientilor au fost oferite de catre agentii nostri. Acesia formeaza o echipa motivata sa evolueze si sa ofere servicii de calitate fiecarui colaborator.

De-a lungul celor 6 ani de activitate, am fost ghidati de profesionalism, seriozitate si implicare, ceea ce ne-a ajutat sa mentinem compania la un nivel inalt, iar portofoliul care cuprinde peste 540 de clienti reprezinta evolutia si dezvoltarea benefica a companiei noastre.

Misiunea, viziunea si valorile noastre, toate se indreapta catre clienti, ca si pana acum. De aceea ne dorim sa deschidem cat mai multe locatii, unde sa oferim, in continuare, produse premium, de la producatori de top, precum OMV-Petrom, Karcher, Timken sau DiCamillo. Prin rapiditatea livrarii comenzilor, promptitudinea preluarii acestora si flexibilitatea oferita clientilor, devenim un partener de incredere si optiunea numarul unu in randul acestora.

Dorinta de a ne apropia mai mult de actualii si viitorii clienti, ne-a motivat sa imbunatatim modalitatile de comunicare, atat online cat si offline. Astfel, in urma unor analize asupra pietei, am dezvoltat o noua strategie de marketing, iar crearea unui nou website a fost unul dintre punctele esentiale.

Noua interfata este una dinamica, moderna si facila utilizarii, colaboratorii si clientii avand astfel posibilitatea de a accesa si de a naviga mult mai usor prin paginile puse la dispozitie.
De asemenea, pe noul website veti putea gasi intotdeauna informatii utile, stiri din interiorul companiei noastre, dar si noutati din industrie.

Va invitam sa ne urmariti in continuare, pentru a creste impreuna, eficient, benefic si pozitiv.

Echipa ProLandOil!