Produse Karcher

Din anul 2021, am inceput colaborarea cu liderul mondial de produse de curatenie profesionale, Karcher. Deoarece ingrijirea autovehiculelor si spatiilor in care ne desfasuram activitatile de zi cu zi este necesara, Karcher aduce produse inovatoare si usor de folosit, pentru o munca usoara, dar cu rezultate de lunga durata.

Din dorinta de a le oferi clientilor nostri cat mai multe produse de calitate, aceasta oportunitate a fost una perfecta. Numeroase aparate eficiente si ergonomice, toate acestea sunt oferite de Pro Land Oil in locatiile existente.

CURATITOR CU APA SUB PRESIUNE HDS 13/20-4 SX

KÄRCHER HDS 13/20-4 este unul dintre cele mai puternice aparate de curat cu presiune. Acesta face parte din clasa SUPER, curatarea cu presiune sub apa calda nefiind niciodata mai usoara.

 • Eficienta ridicata – In modul ECO, curatitorul cu apa sub presiune HDS 13/20-4 SX lucreaza in zona de temperatura cu cea mai mare rentabilitate (60 °C), oferind si un debit maxim al apei.
 • Fiabilitate – Acest aparat ofera acces la datele tehnice ale aparatului pentru verificarea timpului de utilizare si interventiile service necesare.
 • Economisirea timpului si a energiei – Datorita pistolului de inalta presinue EASY!FORCE si elementelor de fixare cu eliberare rapida EASY!LOCK, curatitorul iti da posibilitatea sa lucrezi fara sa obosesti.
Date tehnice Specificatii
Presiune de lucru (bar/MPa) 30 – 200/3 – 20
Putere (kW) 9,3
Consum motorina, incarcare completa (kg/h) 8,3
Rezervor combustibil (l) 25
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1330 x 750 x 1060

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE HD 10/23-4 S Plus

Clasa SUPER, de la KÄRCHER, vine cu un nou produs, pentru curatare sub presiune, cu apa rece. Datorita puterii impresionante, de 210 bar si un debit maxim de 1000 l/h, dar si designului vertical, KÄRCHER HD 10/23-4 S Plus necesita un spatiu relativ mic pentru folosire si este mult mai usor de manevrat, in special in jurul obstacolelor.

 • Economiseste timp si energie: Pistol de inalta presiune EASY!Force si elemente de fixare cu eliberare rapida EASY!Lock – conectorii cu eliberare rapida sunt durabili, rezistenti si de cinci ori mai rapizi decat cei prin insurubare.
 • Calitatea Kärcher dovedita – Electromotorul din alama si pistonul din ceramica, ofera o durata de viata indelungata aparatului de curatat cu inalta presiune.
Date tehnice Specificatii
Putere (kW) 7.8
Presiune de lucru (bar/MPa) 230 / 23
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 560 x 500 x 1090
Presiunea maxima (bar/MPa) 253 / 25,3
Debit transportat (l/h) 1000

MASINA DE MATURAT KM 70/30 C Bp Pack Adv

Fiind un maturator prin impingere, aceasta masina curata bine pe ambele parti, datorita periilor universale pe care le are in dotare, potrivite pentru toate tipurile de suprafete.

 • Maner de impingere reglabil – confera o ergonomie excelenta, datorita celor trei reglaje pe inaltime. Detine si o pozitie pentru parcare, ce va ajuta sa economisiti spatiul datorita functiei de „rabatare”.
 • Concept de operare simpla – Vine dotata cu un comutator pentru selectarea programelor simplu de utilizat.
Date tehnice Specificatii
Greutatea cu accesorii (kg) 48
Putere de antrenare (V/W) 12 / 195
Volum rezervor brut/ net (l) 42 / 30
Durata de functionare (h) 2.5
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1200 / 770 / 1050

MASINA DE MATURAT – ASPIRAT KM 90/60 R G Adv

Masina de maturat – aspirat KM 90/60 R G Adv cu post de conducere este robusta, compacta, manevrabila si lipsita de emisii. Avand un sistem de curatare a filtrului TACT, un set Home Base, starter automat, un concept Easy Operation si o zona practica de preluare, impresioneaza prin confortul in exploatare.

 • Constructie robusta si compacta, cu suprafata pick-up – ofera siguranta si manevrabilitate, iar componentele suplimentare, precum aparatele de curatare manual sau canistra de rezerva pot fi antrenate si fixate.
 • Concept de operare simpla – Modelul ofera o modalitate de folosire usoara, toate elementele de comanda fiind aranjate clar si eficient, pentru un acces fara efort.
Date tehnice Specificatii
Putere de antrenare (kW) 6.6
Capacitate maxima de suprafata (m²/h) 7200
Recipient murdarie (l) 60
Viteza de lucru (km/h) 8
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1695 x 1060 x 1260

ASPIRATOR UMED-USCAT NT 75/2 Ap Me Tc

Aspiratorul umed – uscat NT 75/2 Ap Me Tc este unul puternic, dotat cu un sistem ApClean pentru o putere de curatare ridicata si constanta, dar si pentru o utilizare neintrerupta. Include o carcasa compacta, dedicata turbinei cu capac integrat pentru filtru, pentru o indepartare usoara a filtrului.

 • Zona de depozitare integrata – ajuta la pastrarea la indemana a uneltelor si sculelor folosite.
 • Furtun de evacuare integrat – Datorita acestuia, lichidele aspirate pot fi evacuate cu usurinta.
 • ApClean – Reprezinta sistemul de curatare semi-automata a filtrului, iar eficienta de functionare este maximizata.
Date tehnice Specificatii
Debit aer (l/s) 2 x 74
Vacuum (mbar/kPa) 254 / 25,4
Puterea motorului (W) Max. 2760
Lungimea cablului (m) 10
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 700 x 505 x 995

ASPIRATOR UMED-USCAT NT 30/1 Tact L

Aspiratorul umed – uscat NT 30/1 Tact L are componente rezistente, dar si o putere de aspirare ridicata. Cu un sistem inovator de curatare a filtrului Tact, un recipient de 30L, o bara de protective si roti de metal, aspiratorul NT 30/1 Tact L este un aparat universal pentru utilizatori profesionisti din diferite industrii.

 • Depozitarea furtunului flexibil si a cablului de alimentare – Aspiratorul asigura fixarea in siguranta a furtunului si a cablului de alimentare, fiind intotdeauna depozitate in siguranta pentru transport.
 • Caseta de filtrare detasabila – Datorita acesteia, filtrul se poate curata fara efort, fara a lua contact cu murdaria.
Date tehnice Specificatii
Capacitate container (l) 30
Puterea motorului (W) 1380
Debit aer (l/s) 74
Material container Plastic
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 560 x 370 x 580

ASPIRATOR USCAT T 10/1

Acest aspirator este unul robust, functional si performant, dedicate utiliazatorilor profesionisti. Are un design compact si este conceput pentru nevoile speciale ale hotelurilor, restaurantelor sau firmelor care ofera servicii de curatare a cladirilor si magazinelor.

 • Capacitate crescuta – Aparatul T 10/1 este dotat cu o punga de filtru din pasla, ceea ce il ajuta sa retina mult mai mult praf decat o punga normala de hartie.
 • Cu si fara sac de filtru – Filtrul principal are mari dimensiuni si este din nylon. Are posibilitate de spalare si este extrem de stabil si dens, astfel permite aspirarea si fara punga de filtru pentru un anumit interval de timp.
Date tehnice Specificatii
Capacitate container (l) 10
Putere turbina (W) 800
Debit aer (l/s) 53
Lungimea cablului (m) 10
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 355 x 310 x 385

CURATITOR CU ABUR SG 4/4

Aparatul de curatat cu abur SG 4/4 are o presiune puternica a aburului, de 4 bari. Controlul variabil continuu al volumului de aburi si functia VapoHydro ofera o curatara perfecta, fara utilizarea substantelor chimice.

 • Sistem cu doua rezervoare – Rezervorul poate fi umplut oricand, deoarece bilerul si rezervorul sunt separate. Cu o capacitate totala de peste 4L, aparatul SG 4/4 poate fi utilizat pe perioade lungi, fara a fi necesara realimentarea cu apa.
 • Compartiment pentru depozitarea accesoriilor – Compartimentul incorporat permite depozitarea accesoriilor, iar piesele folosite nu vor fi pierdute, ci pastrate in siguranta.
Date tehnice Specificatii
Capacitate de incalzire (W) 2300
Presiune aburi (bar) 4
Tensiune (V) 220 – 240
Frecventa (Hz) 50 – 60
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 475 x 320 x 275

ASPIRATOR DE CURATAT CU ABUR SGV 8/5

Aparatul SGV 8/5 imbina functiile unui curatitor cu aburi si ale unui aspirator umed – uscat. Un aparat simplu de utilizat, ce ofera functii practice pentru curatarea chimica, garantand igiena si curatenie. Cu un mancer ergonomic, un intrerupator de selectie Easy Operation, modul de operare al acestui aparat este unul confortabil.

 • Control convenabil al functiilor – Cu ajutorul manerului cu declansator, comenzile simple, flexibile si directe se realizeaza cu usurinta. De asemenea, acesta asigura si reglarea debitului apa/abur.
 • Eco!Efficiency – Modul auto-curatare ajuta la mentinerea furtunelor, pompelor si tevilor in stare optima, fiind curatate tot timpul. Intalnim si functia chimia pentru eliminarea impuritatilor persistente cu agenti chimici.
Date tehnice Specificatii
Capacitate de incalzire (W) 3000
Presiune aburi (bar) 8
Tensiune (V) 220 – 240
Frecventa (Hz) 50 – 50
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 640 x 495 x 965

ASPIRATOR CU SPALARE Puzzi 8/1 C

Aspiratorul cu spalare Puzzi 8/1C poate fi folosit atat pentru curatarea tapiteriei, cat si pentru eliminarea petelor de pe mochete, dand randament in orice situatie. Datorita volumului extrem de scazut de umezeala reziduala, materialele curatate pot fi folosite in scurt timp.

 • Usor de transportat – Datorita greutatii scazute si manerului de transport integrat, acest aspirator poate fi transportat fara mari eforturi.
 • Design compact – Aparatul Puzzi 8/1C este alegerea ideala pentru curatarea tapiteriei, dar si pentru curatarea interioara a autovehiculelor. Modelul compact ajuta la economisirea spatiului.
Date tehnice Specificatii
Capacitate maxima de suprafata (m²/h) 12 – 18
Debit aer (l/s) 61
Presiune pulverizare (bar) 1
Rezervor apa curata /reciclata (l) 8 / 7
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 530 x 330 x 440

ASPIRATOR CU SPALARE Puzzi 30/4

Aparatul de curatat de tip spray-extractie este o solutie de curatare economica. Perfect pentru igienizarea si curatarea covoarelor cu o suprafata mare, transforma procesul de curatenie intr-unul ergonomic, rapid si lipsit de efort.

 • Rezervor de apa detasabil – Pentru o experienta confortabila, rezervorul detasabil nu presupune contactul cu apa murdara. Astfel, apa se inlatura cu usurinta, apoi rezervorul poate fi folosit din nou, pentru o noua sarcina de curatare.
 • Extrem de silentios – Cu doar 66db, Puzzi 30/4 este cel mai silentios aspirator din clasa lui. Datorita zgomotului redus, aspiratorul este perfect pentru folosirea in orice situatie, precum in birouri, hoteluri, in timpul programului de lucru. Nivelul scazut al zgomotului ofera un interval de lucru indelungat.
Date tehnice Specificatii
Capacitate maxima de suprafata (m²/h) 60 – 75
Debit aer (l/s) 74
Presiune pulverizare (bar) 4
Rezervor apa curata /reciclata (l) 30 / 15
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 580 x 460 x 930

Ai nevoie de aceste produse?

Noi te putem ajuta! Contacteaza-ne!

Vezi brosura
Contact