Sa avem ferestre curate uneori pare o adevarata provocare. Picaturile de ploaie, polenul si praful murdaresc geamul ferestrei destul de repede si se observa imediat, sau uneori chiar noi folosim materiale si solutii neadecvate care lasa dare pe suprafete, iar aspectul ferestrelor nu este unul placut.

Exista, insa cateva trucuri care pot usura procesul curatarii ferestrelor:

 • Folosirea cu moderatie a solutiilor pentru geamuri – dacă ne dorim ferestre curate, este important sa nu aplicam prea multa solutie de curatare pentru ca atunci cand este folosita in exces, aceasta lasa o pelicula vizibila pe suprafata ferestrei.
 • Ferestrele nu trebuie curatate in soare – atunci cand se curata geamurile in plin soare, solutia de curatare se va usca foarte repede si va lasa urme.

ferestre-curate-un-mit-sau-o-realitate-karcher00

Pasii ce trebuie urmati pentru ferestre curate:

 • Indepartati primul strat de murdarie cu o carpa uscata;
 • Curatati cu un burete sau cu o laveta umeda, cu apa calduta si putin detergent;
 • Alegeti detergenti corespunzatori pentru fiecare material al ramei ferestrei;
 • Folositi o laveta din microfibre sau o carpa din piele, moale pentru a sterge ultimii stropi de apa si pentru a da un aspect stralucitor ferestrei.

Desi acestia sunt pasii care conduc spre ferestre curate, exista o varianta mai rapida si mai eficienta, si anume:

Curatarea ferestrelor cu ajutorul tehnologiei Karcher

Ferestrele se curata simplu si usor aplicand spray de curatare pentru geamuri pe intreaga suprafata a ferestrei, urmand sa indepartati murdaria cu o laveta cu microfibre. Dupa ce ati urmat acesti pasi, mai trebuie doar sa aspirati restul de produs cu ajutorul aspiratorului de geamuri. Un astfel de dispozitiv este ideal si pentru ferestrele inalte, avand o extensie telescopica ce va poate ajuta sa ajungeti chiar si in zonele greu accesibile.

Aspiratoarele de la Karcher curata foarte bine si alte suprafete din sticla, precum:

 • Cabina dusului;
 • Oglinzile;
 • Usile din sticla;
 • Geamurile masinii;
 • Suprafetele din sticla ale meselor;
 • Usile din sticla ale dulapurilor;
 • Gresia.

ferestre-curate-un-mit-sau-o-realitate-karcher0

Modele de aspiratoare pentru curatarea ferestrelor dumneavoastra:

 • Aspiratorul pentru geamuri WV 2 PLUS N

 

Acest dispozitiv asigura curatarea si stralucirea geamurilor, fara sa lase pete pe suprafete. Rezervorul de apa se goleste foarte repede si usor. Puteti schimba duza fie cu una mare, fie cu una mica, in functie de locurile pe care trebuie sa le curatati. Este dotat cu un afisaj LED ce indica in timp util când aspiratorul trebuie incarcat.

 

Este un dispozitiv usor si silentios, complet igienic, iar curatarea ferestrelor este de 3 ori mai rapida cu ajutorul acestuia, decât cea traditionala.

 

 • Aspiratorul pentru geamuri WV 5 PREMIUM

 

Dispozitivul acesta include baterie de schimb si statie de incarcare, mâner confortabil ce indica nivelul bateriei si distantier reglabil, care faciliteaza curatarea fara cute, pâna la margini.

 

Acest aparat este silentios, are duze interschimbabile, nu lasa picaturi si urme, fiind complet igienic si facând curatarea suprafetelor netede mult mai usoara si rapida.

 

 • Aspiratorul pentru geamuri WV 6 PREMIUM

 

Lamela inovatoare a acestui dispozitiv este creata special pentru aplicatii aproape de podea, fiind mai lunga si mai flexibila. Lamela se poate detasa de duza de aspirare si se curata foarte usor. Timpul de functionare al bateriei e de peste 100 de minute.

 

Golirea rezervorului de apa este una rapida si igienica. Este un dispozitiv silentios, ce indica minutele ramase ale bateriei, potrivit pentru toate suprafetele netede, care imbunatateste procesul de curatare si il face mult mai rapid.

ferestre-curate-un-mit-sau-o-realitate-karcher1

Despre noi

Suntem o companie romaneasca ce comercializeaza o gama variata de produse. Aceasta este compusa din: combustibili și rezervoare pentru depozitarea lor, produse profesionale de curatenie, Karcher, rulmenti Timken și alte accesorii dedicate vehiculelor auto și utilajelor agricole.

Pentru a descoperi mai multe produse Karcher, vă așteptăm în magazinul Karcher – Oltenia.