Primavara este asociata cu prospetimea si cu aerul curat, atat in exterior, cat si in interiorul casei. Pentru a face curatenia de primavara mai eficienta, este foarte util sa se inceapa cu o lista de lucruri necesare ce trebuie facute in locuinta. Munca este cu mult mai simplificata atunci cand totul se face treptat, pe camere, intr-o ordine ce va poate usura munca si viata.

Incepeti curatenia de sus in jos, stergand praful de pe dulapuri, mese, pervaze si plante. Continuati cu aspirarea tapiseriilor si a mobilierului, lasand podelele pentru final.

De ce aveti nevoie pentru curatenia de primavara

Detergentii necesari pentru curatenia de primavara:

  • Agent de curatare cremos
  • Agent de curatare universal
  • Detergent pentru geamuri si detergent pentru vase
  • Agent de curatare acid

Echipamente necesare pentru curatenia de primavara:

  • Faras si matura pentru suprafetele mici
  • Mop si galeata pentru curatarea podelelor
  • Bureti, perie de sters praful, lavete din bumbac moale si lavete din microfibre

curatenia-de-primavara-sfaturi-eficiente-karcher1

Sfaturi eficiente pentru curatenia de primăvara

  • Curatarea eficienta a prafului

Praful este inamicul cel mai de temut din locuinta dumneavoastra. Este responsabil pentru diverse alergii si iritatii ce pot aparea la nivelul cailor respiratori, asadar combaterea acestuia este foarte importanta.

De obicei, pentru stergerea prafului se folosesc cateva tipuri de lavete. Pentru a nu imprastia praful in aer, este recomandat sa fie sters cu o laveta moale, umezita in apa. Lavetele din microfibre sunt si ele o alternativa buna pentru stergerea prafului. Datorita efectului antistatic al acestora, particulele de praf raman in laveta, fara sa mai fie nevoie sa o umezesti.

Pentru o curatare mai eficienta a suprafetelor dulapurilor si ale rafturilor puteti utiliza Aspiratorul vertical V5, cu perii moi pentru mobila, care poate sterge cu usurinta orice piesa de mobilier.

  • Curatarea ferestrelor

Ferestrele sunt suprafete dificil de curatat. Daca procesul nu este facut corespunzator riscul de a ramane suprafete cu pete vizibile este unul foarte mare. In general curatarea ferestrelor se poate realiza cu o laveta din microfibre, insa, pentru rezultate spectaculoase recomandat ar fi un aspirator pentru geamuri.

Aspiratorul pentru geamuri WV5 sterge ferestrele rapid, fara a lasa urme si pete. Acest dispozitiv aspira murdaria de pe suprafata ferestrelor, transportandu-le intr-un recipient separate. Este ideal pentru curatarea pervazelor si a ramelor din jurul ferestrelor.

  • Curatarea podelelor

Pentru o maturare mai rapida si mult mai eficace, puteti inlocui clasica matura si clasicul faras cu matura electrica fara fir KB5.

Atunci cand doriti o curatare eficienta a podelelor, indicata este folosirea aspiratorului, pentru a indeparta murdaria acumulata. Mereu se utilizeaza aspiratorul inainte de a folosi mopul, altfel pot ramane urme neplacute, iar suprafetele sensibile, precum parchetul, pot fi chiar si zgariate.

Daca doriti sa economisiti mai mult timp in acest proces, puteti incerca mopul electric FC5, care aspira si sterge cu rolele sale umede in acelasi timp.

curatenia-de-primavara-sfaturi-eficiente-karcher2

Pentru a descoperi mai multe produse KARCHER, va asteptam in magazinul Karcher – Oltenia.

Despre noi

Suntem o companie romaneasca ce comercializeaza o gama variata de produse. Aceasta este compusa din: combustibili si rezervoare pentru depozitarea lor, produse profesionale de curatenie, Karcher, rulmenti Timken si alte accesorii dedicate vehiculelor auto si utilajelor agricole.

De-a lungul timpului, activitatea noastra s-a dovedit a fi calitativa, iar portofoliul de clienti este în plina dezvoltare si astazi, istoricul nostru dovedind atitudinea etica si profesionala de care am dat dovada pana în prezent.