Curatarea si dezinfectarea sunt principalele metode ce se pot aplica pentru a mentine un mediu placut si sanatos pentru membrii familiei, dar si pentru a asigura o igiena corespunzatoare în zonele publice, precum hotelurile, restaurantele s.a.m.d.

Cu ajutorul echipamentelor profesionale Karcher, ce reusesc sa aduca rezultatele dorite, aceste doua sarcini se pot îndeplini fara mari eforturi. Aspiratoarele pe baza de abur, dar si celelalte aparate dotate cu aceasta optiune sunt extrem de eficiente atunci cand este vorba de combatere unor virusi sau germeni, datorita temperaturii ridicate din timpul procesului de curatare.

De ce este atat de recomandata curatenia cu abur?

In spatele acestei recomandari sta combinatia dintre jetul de abur si temperatura ridicata a acestuia. Datorita acestor aparate, aburul eliminat este eliminat in urma incalzirii apei intr-un rezervor interior, pana ajunge in punctul de fierbere.

Datorita presiunii, orice urma de mizerie rezistenta sau grasime, este eliminata rapid, fara a folosi chimicale. Un alt aspect important este reprezentat de faptul ca ultima generatie de aparate de curatat cu abur demineralizeaza apa, astfel ca nu vor ramane urme de calcar in urma curatarii.

Alte motive pentru care curatenia cu abur este varianta potrivita pentru orice locuinta sau spatiu comercial:

  • Aceasta metoda este prietenoasa cu mediul inconjurator, deoarece nu se folosesc agenti chimici de curatare;
  • Curatarea si dezinfectarea cu abur se fac usor, fiind curatate chiar si zonele greu accesibile;
  • Curatarea cu abur se poate aplica atat in baie, bucatarie, cat si in dormitor, in jurul ferestrelor. De asemenea, aparatele cu abur pot ajuta si la calcarea hainelor si ingrijirea textilelor.
  • Datorita eficientei, curatarea cu abur se realizeaza foarte rapid.

Unde poti curata cu ajutorul aburului?

Aparatele de curatat cu abur pot curata cu usurinta diferite locuri din interior.

Astfel, mentionam:

  • Curatarea otelului inoxidabil:

Atunci cand se doreste curatarea unor elemente din otel inoxidabil, se recomanda folosirea duzei de detaliu foarte aproape de obiectul de curatat, pana cand se dizolva calcarul. In cazul in care nu reusiti astfel, atasati o perie duzei si frecati locul cu jeturi puternice de abur.

  • Curatarea rosturilor:

Cu ajutorul aparatelor Karcher, va puteti bucura din nou de frumusetea gresiei si faianței din locuinta. Datorita accesoriilor potrivite, precum periile pentru curatarea tintita, chiar si cea mai rezistentă murdarie va fi eliminata.

  • Curatarea ferestrelor:

Aparatele de curatat cu abur sunt perfecte pentru mentinerea aspectului estetic al ferestrelor, oglinzilor sau suprafetelor din sticlă.

  • Curatarea aragazului:

Aburul ajuta la indepartarea petelor de grasime rezistente, incrustate pe aragaz sau plita. Pentru plitele ceramice, se recomanda folosirea unei perii rotunde, plasat peste capul periei. Curatarea plitei se face prin aburirea continua a acesteia, deoarece aburul formeaza un strat lubrifiant, facilitând curatarea si dezinfectarea.

  • Curatarea tapiteriilor:

Pentru a indeparta petele individuale, trebuie doar sa pozitionati duza de detaliu. Aburul isi va face treaba, eliminând mizeria rezistenta.

Bineinteles ca puteti curata si dezinfecta multe alte suprafete cu ajutorul acestor aparate.

Sfaturi utile pentru a maximiza eficienta aparatelor de curatat cu abur

Pentru a reduce timpul de încalzire al apei, puteti adauga apa calda in rezervor. Intotdeauna curatati rezervorul cu apa curata dupa fiecare utilizare, pentru a indeparta depunerile de calcar.

Pentru a descoperi gama completă de aparate de curațat cu abur, apasă aici.

Despre noi

Suntem o companie romaneasca ce comercializeaza o gama variata de produse. Aceasta este compusa din: combustibili si rezervoare pentru depozitarea lor, produse profesionale de curatenie, Karcher, rulmenti Timken si alte accesorii dedicate vehiculelor auto si utilajelor agricole.

Pentru a descoperi mai multe produse KARCHER, te asteptam in magazinul Karcher – Oltenia.